våra

tjänster

Vi hjälper till med alla projekt, stora som små. Boka ett möte med oss så kan vi prata mer om vad vi kan hjälpa dig med

Privatkunder

Med vår långa och breda erfarenhet håller vår leverans alltid högsta klass. Vi finns placerade i Landskrona och har därför nära till hela skånska västkusten.

företag

Vi samarbetar med noga utvalda företag. Bland våra hantverkare finns du allt du behöver till din fastighet oavsett om det är villa, bostadsrätt eller företag.

Hemlarm

Önskar du skydda din villa, lägenhet eller fritidshus med inbrottslarm? Vi har den flexibla lösningen oavsett om du önskar koppla larmet till larmcentral eller ha det kopplat till din smartphone. Vill ni ha fria väktarutryckningar? Vi löser det också

Företagslarm

Behöver du ett larm till ditt företag? Vi installerar inbrottslarm i butiker, café, kontor, industrier och mycket mer. Vi har den flexibla lösningen för ditt företag, tryck nedan på läs mer för att få mer information kring vad vi kan erbjuda just dig.

Kameraövervakning

Känner du ett behov av att övervaka ditt företag, hemmet eller övervaka en industriprocess? Vi har lösningen för dig. Med våra flexibla lösningar kan du se dina övervakningskameror live var du än befinner dig i världen. 

Passagesystem

Ett passagesystem är ett smidigt sätt att få kontroll över dina dörrar. Att använda tagg istället för nyckel är smidigare och enkelt att spärra vid eventuell förlust av tagg.

Porttelefoni

Porttelefoner är en smidig lösning både för företag, bostadsrättsföreningar och andra flerfamiljshus. Det blir enkelt att nå den du söker i fastigheten

Övriga säkerhetslösningar

Att skydda fönster med fönsterlås eller jaulsi, eller skydda dörren med ett brytskydd, vi hjälper er med den bästa lösningen för er fastighet.

Referenser