Säker Fastighet – Jobbannons

Arbetsuppgifter

Hos oss får du arbeta med service hos våra kunder av elektroniska produkter så som larm, passersystem, kamerasystem, utrymningslarm, lås och andra inbrottsskydd. Du kommer också att arbeta i projekt med nyinstallationer. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden. Vi arbetar med många olika marknadsledande varumärken. Du kommer att få fortlöpande utbildning i de fabrikat vi arbetar med.

Arbetsdagen är varierad och du kommer att hantera många olika typer av installationer, givetvis i dialog med din arbetsledare.

Vem är du?

För att lyckas i rollen krävs att du redan på förhand har kunskap gällande de produkter vi arbetar med. Troligen arbetar du idag som säkerhetstekniker eller elektriker där du kommer i kontakt med säkerhetsinstallationer. Du är socialt lagd och gillar att möta kunder och göra dem nöjda! Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Du behöver körkort för denna tjänst och då vi jobbar med våra kunders säkerhet krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister

Vårt erbjudande till dig

Vi är ett härligt sammansvetsat gäng som stöttar varandra och hjälper varandra att lyckas och utvecklas. Bli en del av vårt team!

Säker Fastighet har som mål att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook, Instagram och LinkedIn!

Varmt välkommen in med din ansökan! Vi erbjuder produkter och tjänster inom inbrottslarm, passerkontroll, brandskydd, kamerabevakning, lås och beslag m.m. Vi levererar skräddarsydda säkerhetslösningar – mekaniska, elektromekaniska och digitala- till såväl företag som privatpersoner. Vi finns med under hela processen, från projektering till installation, och kan sedan sköta drift, underhåll och service.

Krav på kunskap, kompetens och egenskaper

Vårt erbjudande till dig

Skicka ditt personliga brev med CV till jobb@sakerfast.se rekrytering sker löpande.

Är du den vi söker efter?

Vi på Säker Fastighet gör allt för att du ska trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar. Vill du ha bra kollegor och kunna avsluta din arbetsdag med en positiv känsla i kroppen? Då kan Säker Fastighet vara rätt arbetsplats för dig.